Alustat ja yhteistyökumppanit

Digitan tehtävä on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: sen tulee turvata yhteydet, joiden avulla kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa, myös poikkeusolosuhteissa.

Digita on kotimainen viestintäverkkoyhtiö, joka välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

LoRaWAN

Petari.fi palvelussa käytetään IOT -antureiden osalta Digitan valtakunnallista LoraWan tiedonsiirtoverkkoa. Digita on luvannut, että verkko kattaa lähivuosina koko Suomen.

Tutustu tämän hetken peittokarttaan ja Digitan tiedonsiirtoverkkoon.

Microsoft Corporation on yhdysvaltalainen ohjelmistoalan yritys. Microsoft on useimmissa kannettavissa ja pöytätietokoneissa käytettävän Windows-käyttöjärjestelmän valmistaja ja myyjä. Bill Gates ja Paul Allen perustivat yhtiön Albuquerquessa, New Mexicon osavaltiossa vuonna 1975. Yhtiön päämaja sijaitsee Redmondissa, Washingtonissa.

Azure

Petari.fi -palvelun tietoratkaisuissa hyödynnetään Azure -pilvipalvelua. Azure -ympäristöstä löytyy useita ratkaisuja tietojen käsittelyyn ja varastointiin. Azure takaa palveluillemme joustavat alustat datan hallintaan.

Power BI

Palveluamme käytetään verkossa toimivalla Microsoftin PowerBI -ohjelmalla, joka on saatavilla tietokoneiden lisäksi lähes kaikille päätelaitteille. Halutessasi voit muokata raportteja ohjelmalla myös itse.

Microsoft 365

Bower BI -ohjelmalla työstetyt raportit voidaan linkittää Microsoft 365 ohjelmiin, joita ovat mm. Teams ja Sharepoint. Lisäksi raportit voidaan liittää web-sivuille.

Palveluamme varten tarvitset Microsoft 365:n ja siihen liittyvän Power BI -lisenssin. Jos sinulla ei niitä vielä ole, saat ne kauttamme. Jos sinulla on jo käytössä Office365, sinun ei tarvitse hankkia ohjelmia erikseen.