Netvisor -analysointiraportti 

Visma Netvisor on sähköisen taloushallinnon ohjelmistopalvelu, joka yhdistää taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit pilvipalveluna. Sillä voidaan esimerkiksi hallita myynnit, ostot, henkilöstöhallinta, asiakkuudenhallinta, johdon raportointi ja kirjanpito. 

Mikäli teillä on Netvisor käytössänne ja haluaisit saada esimerkiksi johtoryhmälle, hallitukselle tai vaikkapa koko henkilöstölle yhtiön tuloksen ja taseen lähes reaaliaikaisesti raportoitua nykyaikaisella tavalla, on meillä tarjota siihen valmis ja kustannustehokas ratkaisu. 

Lisäksi jos teillä on käytössä Microsoft 365 järjestelmä, raportit voidaan julkaista suoraan omaan järjestelmäänne. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautumista erilliseen järjestelmään ei vaadita, vaan raportit ovat käytössäsi suoraan omilla tunnuksillasi. Raportit voidaan julkaista myös Teams -sovelluksen välilehdelle tai Sharepointiin (intra) osaksi muuta johtamiskokonaisuutta. 

Paketti sisältää valmiit raportit talouden seurantaan. Voit kuitenkin myös halutessasi itse tehdä PowerBi-työkalulla liiketoimintasi käyttöön soveltuvia raportteja tai pyytää meiltä apua uusien raporttien tekemiseen. Tiedot päivittyvät tietovarastossa neljä kertaa vuorokaudessa, joten data on lähes reaaliaikaista. 

Petari.fi palvelun kautta Netvisorista voit hakea analysoitavaksi:

  • Tuloslaskelman
  • Taseen
  • Ostot ja Myynnit
  • Tilikartat
  • Kustannuspaikat

Malliraportin voit katsoa täältä

Analysointiraportti on toteutettu Microsoftin PowerBi – ohjelmalla ja tietoratkaisut Azure -pilvipalvelussa.  Tietomallinnus on suunniteltu siten, että raporttia voidaan kehittää omien tarpeittesi ja liiketoimintasi vaatimusten mukaisiksi. 

Pysy ajan tasalla liiketoimintasi taloudellisesta tilasta. Tilaa itsellesi ilmainen kahden viikon koekäyttöoikeus palveluun. Koekäytössä sinulle luodaan oma tietovarasto.  Huomioithan, että sinulla täytyy olla Netvisorista joko Professional tai Premium -paketti, jotka sisältävät ohjelmistorapajapinnan.

Tilauslomakkeen kahden viikon koejaksoon löydät täältä

Kysy lisää, Ari Huusko, p. 040 8228 834 tai etunimi.sukunimi@petari.fi.