Netvisor -analysointiraportti 

Visma Netvisor on sähköisen taloushallinnon ohjelmistopalvelu, joka yhdistää taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit pilvipalveluna. Sillä voidaan esimerkiksi hallita myynnit, ostot, henkilöstöhallinta, asiakkuudenhallinta, johdon raportointi ja kirjanpito. Visma Netvisoria on kehitetty yli 10 vuotta. 

Mikäli sinulla on Netvisor käytössäsi ja haluaisit saada esimerkiksi johtoryhmälle tai hallitukselle yhtiön tuloksen ja taseen lähes reaaliaikaisesti raportoitua nykyaikaisella tavalla, on meillä tarjota siihen valmis ja kustannustehokas ratkaisu. 

Petari.fi palvelun kautta Netvisorista voit hakea analysoitavaksi:

  • Tuloslaskelman
  • Taseen
  • Ostot ja Myynnit
  • Tilikartat
  • Kustannuspaikat

Malliraportin voit katsoa täältä

Analysointiraportti on toteutettu Microsoftin PowerBi – ohjelmalla ja tietoratkaisut Azure -pilvipalvelussa.  Tietomallinnus on suunniteltu siten, että raporttia voidaan kehittää omien tarpeittesi ja liiketoimintasi vaatimusten mukaisiksi. 

Pysy ajan tasalla liiketoimintasi taloudellisesta tilasta. Tilaa itsellesi ilmainen kahden viikon koekäyttöoikeus palveluun. Koekäytössä sinulle luodaan oma tietovarasto, jota päivitetään Netvisorista saatavilla tiedoilla päivittäin. Analysointiraportti päivittyy myös kerran vuorokaudessa tietovaraston päivittymisen jälkeen ja siitä tulee ilmoitus sähköpostiin. Huomioithan kuitenkin, että vaikka kokeilu on ilmainen Petari.fi:n puolelta, Netvisorin toimittaja laskuttaa rajapintapalvelusta omien hinnastojen mukaisesti. Netvisor rajapintahinnastot löydät täältä.

Tilauslomakkeen kahden viikon koejaksoon löydät täältä