Polttoainetiedot analysoitavaksi

NESTE -RAPORTTI I Ajantasaiset tiedot polttoaineostoista Power Bi, SharePoint ja Teams -sovelluksiin

Nesteen tankkausdata osaksi yhtiön johtamiskokonaisuutta

Neste tunnetaan maailman suurimpana uusiutuvien polttoaineiden tuottajana ja sillä on Suomen kattavin polttoaineenjakeluverkosto. Monet yritykset hyödyntävät Nesteen laadukkaita ja kestäviä palveluita.

Jos olette Nesteen asikkaita ja halusisitte hyödyntää ostoistanne kerättävää dataa yhtiössänne, meillä on tarjota siihen valmis ja kustannustehokas ratkaisu. Palvelumme avulla saat lähes reaaliaikaiset raportit johtoryhmän tai vaikkapa koko henkilöstön hyödynnettäväksi.

Neste -raportit Teamsiin ja Sharepointtiin

Jos teillä on käytössä myös Microsoft 365 järjestelmä, raportit voidaan julkaista suoraan omaan järjestelmäänne PowerBi -työkalun kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautumista erilliseen järjestelmään ei vaadita, vaan raportit ovat käytössäsi suoraan omilla tunnuksillasi. Raportit voidaan julkaista myös Teams -sovelluksen välilehdelle tai SharePointiin (intra) osaksi muuta johtamiskokonaisuutta.

Paketti sisältää valmiit raportit polttoaineostojen seurantaan. Voit kuitenkin myös halutessasi itse tehdä PowerBi-työkalulla liiketoimintasi käyttöön soveltuvia raportteja tai pyytää meiltä apua uusien raporttien tekemiseen. Tiedot päivittyvät tietovarastossa kerran vuorokaudessa, joten data on lähes reaaliaikaista.

Petari.fi tarjoaa automatisoidun rajapinnan PowerBi -raportointijärjestelmään

Kehitetään tarpeittesi mukaan

Analysointiraportti on toteutettu Microsoftin PowerBi – ohjelmalla ja tietoratkaisut Azure -pilvipalvelussa. Tietomallinnus on suunniteltu siten, että raporttia voidaan kehittää omien tarpeittesi ja liiketoimintasi vaatimusten mukaisiksi. Palveluun kuuluu asiakaskohtainen Azure SQL tietokanta, johon voi ottaa yhteyden haluamillasi sovelluksilla.

On aika tuoda ajantaiset työ- ja kalustoraportit yhtiösi arkeen ja astella yhdessä ylemmäs analytiikan portaita. Menestykseen.

Yhtiönne ostot Nesteeltä voidaan hakea Power Bi -raporteille johdon käytettäväksi. Raportit mahdollistavat ajantasaisen seurannan ja toimivat myös päätöksenteon tukena.

Seuraa Neste -raportilta:

  • Polttoaineiden korttiostot
  • Muut palvelu-ja tuoteostot
  • Suoratoimitusostot
  • Hiilidioksidipäästöt

Suodata ja poraudu

Voit suodattaa raportteja erilaisten tietojen perusteella, riippuen osin siitä, mitä tietoja ylläpidätte Nesteen palvelussa. Raportilla suodatettavia tietoja voivat olla esimerkiksi:

  • Työntekijät
  • Ajoneuvot
  • Huoltoasemat
  • Tuotteet ja tuoteryhmät
  • Ajankohta

Esimerkkikuvia raporteista

Pysy ajan tasalla yhtiönne polttoaineostoista

Tilaa
Neste -raportti
yrityksellesi

Neste -raportti

alk. 85 €/kk*
+ 250 € avausmaksu

Hinnat alv. 0 %
*Hinta riippuu Nesteen maksukorttien määrästä.

Asiakas huolehtii itse
tarvittavat PowerBi -lisenssit.
Neste laskuttaa erikseen oman hinnastonsa mukaisesti rajapintapalvelun avaus- ja kuukausimauksut.

Kysy lisää Arilta!

Ari Huusko

Ari Huusko
p. 040 8228 834
etunimi.sukunimi@petari.fi.