Taloustiedot
analysoitavaksi

TeamsiinSharepointtiinjohtoryhmällehenkilöstöllearjessa

Tuloslaskelma
Tase
Ostot ja Myynnit
Tilikartat
Kustannuspaikat

Netvisor
Microsoft 365

PowerBI
Microsoft 365
Teams
SharePoint
Web
Yms.

Tuloslaskelma
Tase
Ostot ja Myynnit
Tilikartat
Kustannuspaikat

Netvisor
Microsoft 365

PowerBI
Microsoft 365
Teams
SharePoint
Web
Yms.

Talouden hallintaa ja suunnittelua kolikoilla

Käytetäänkö teillä Netvisoria?

Visma Netvisor on sähköisen taloushallinnon ohjelmistopalvelu, joka yhdistää taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit pilvipalveluna. Sillä voidaan esimerkiksi hallita myynnit, ostot, henkilöstöhallinta, asiakkuudenhallinta, johdon raportointi ja kirjanpito.

Mikäli teillä on Netvisor käytössänne ja haluaisit saada esimerkiksi johtoryhmälle, hallitukselle tai vaikkapa koko henkilöstölle yhtiön tuloksen ja taseen lähes reaaliaikaisesti raportoitua nykyaikaisella tavalla, on meillä tarjota siihen valmis ja kustannustehokas ratkaisu.

Raportit osaksi johtamiskokonaisuutta

Jos teillä on käytössä myös Microsoft 365 järjestelmä, raportit voidaan julkaista suoraan omaan järjestelmäänne. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautumista erilliseen järjestelmään ei vaadita, vaan raportit ovat käytössäsi suoraan omilla tunnuksillasi. Raportit voidaan julkaista myös Teams -sovelluksen välilehdelle tai Sharepointiin (intra) osaksi muuta johtamiskokonaisuutta.

Paketti sisältää valmiit raportit talouden seurantaan. Voit kuitenkin myös halutessasi itse tehdä PowerBi-työkalulla liiketoimintasi käyttöön soveltuvia raportteja tai pyytää meiltä apua uusien raporttien tekemiseen. Tiedot päivittyvät tietovarastossa neljä kertaa vuorokaudessa, joten data on lähes reaaliaikaista.

Petari.fi tarjoaa automatisoidun rajapinnan PowerBi -raportointijärjestelmään

4 krt / vrk

Netvisor

Azure SQL DW

PowerBi

Microsoft 365

Kehitetään tarpeittesi mukaan

Analysointiraportti on toteutettu Microsoftin PowerBi – ohjelmalla ja tietoratkaisut Azure -pilvipalvelussa. Tietomallinnus on suunniteltu siten, että raporttia voidaan kehittää omien tarpeittesi ja liiketoimintasi vaatimusten mukaisiksi. Palveluun kuuluu asiakaskohtainen Azure SQL tietokanta, johon voi ottaa yhteyden haluamillasi sovelluksilla.

On aika tuoda ajantaiset talousraportit yhtiösi arkeen ja astella yhdessä ylemmäs analytiikan portaita. Menestykseen.

Keskustellaan ja analysoidaan raportteja ja laskelmia.

Kokeile nyt ilmaiseksi!

Pysy ajan tasalla liiketoimintasi taloudellisesta tilasta. Tilaa itsellesi ilmainen kahden viikon koekäyttöoikeus palveluun. Koekäytössä sinulle luodaan oma tietovarasto.

Huomioithan, että sinulla täytyy olla Netvisorista joko Professional tai Premium -paketti, jotka sisältävät ohjelmistorapajapinnan.

Referenssit:

Mitta Oy
Hakonen
Labsense
Werstlog
vmsv

Referenssit:

Mitta Oy
Hakonen
Labsense
Werstlog
vmsv

Hinnoittelu:

alk. 90 €/kk

Kokeile ilmaiseksi kaksi viikkoa!

Käyttöönotto nyt 0 €
(Norm. 300 €)

Hinnat alv 0%.

Tilaa kahden viikon
ilmainen koejakso!

Kysy lisää!

Ari Huusko

Ari Huusko
p. 040 8228 834
etunimi.sukunimi@petari.fi.